معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بر ایجاد تفاهم و عزم سازمانی مشترک برای خدمت به خانواده های معظم شهدا و ایثارگران روز چهارشنبه 10 تیرماه در اجلاس سراسری بنیاد تاکید کرد.
به گزارش ایلنا به نقل از ایثار، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی در این همایش گفت: این روزها مزین است به نام شهدای مدرسه ساز مانند شهید چمران که ما را با زندگی آشنا کرد و شهید بهشتی و شهدا. هفت تیر که جمعی از مقامات و نمایندگان دولت هستند.» مجلس بودند و هر کدام از این شهدا به نوعی تأثیرگذار بودند.
معاون رئیس جمهور خطاب به مدیران بنیاد گفت: در دوره مدیریت آنها جلساتی با مدیران بوده است، اما باید تلاش کنیم تا ذهنیت دو نفره به یک فکر مشترک تبدیل شود تا بنیاد دارای وجدان مشترک و عزم تشکیلاتی باشد. ” مربوط به اقدامات است و در حوزه عمل، این سخنرانی توسط معاونت های مختلف طراحی شده است که یک برنامه اقدام مشترک و کاربردی است و اگر نتوانیم تفاهم مشترکی پیدا کنیم و با آن ارتباط برقرار کنیم، سطحی نگر و تکنوکرات خواهیم شد. .
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با ارائه نمونه ای از لزوم تفاهم مشترک در بنیاد در خصوص طرح شکرگزاری گفت: این کیفیت تنها با یک باور مشترک و درونی شکل می گیرد. باید روحیه و گفتمان مشترک در بنیاد شهید و امور ایثارگران حاکم شود، زیرا ما سازمانی هستیم که اهداف اسلامی، ارزشهای اسلامی و گفتمان انقلاب را منتقل میکنیم و این روند باید به یک باور عمومی تبدیل شود.
قاضی زاده هاشمی گفت: همکاران بنیاد شهید و امور ایثارگران دو نوع رفتار دارند، برخی خودجوش هستند و روحیه غالب در بنیاد و وظیفه خود را دریافت کرده اند، کنترل شوند، این افراد مایه مباهات بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند. اما برخی از آنها به اندازه کافی نگران نیستند، نگرانی بخشی از ذات ماست زیرا با عامل انسانی سروکار داریم و خداوند خانواده شهدا و ایثارگران را به ما داده تا به آنها خدمت کنیم.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به مراجعه این بنیاد به خانواده های شهدا و ایثارگران دهک های پایین گفت: بر اساس نتایج این طرح برخی از خانواده های شاهد و ایثارگر وصول نشدند. هر پولی از بنیاد. پدر و مادر شهیدانی بودند که حقوق نگرفتند و در این درخواست ها اعلام کردند که حقوق پرداخت می شود و اگر اول نمی خواستند به هر دلیلی نظرشان را عوض می کردند. خانواده های شهدا و ایثارگران به ما سپرده شده اند و اگر خدمت شایسته ای داشته باشیم، ایثار و آرمان ها نیز معنا پیدا می کند.
معاون رئیس جمهور گفت: باید کارآفرینان پیشکسوتی که دانش نوینی در حوزه دانش بنیان دارند و می توانند برای خدمت به ایثارگران دانش ایجاد کنند معرفی شوند و این گونه اقدامات در همه زمینه ها اتخاذ شود و برای هر روستا و شهرستان باید طولانی کار کرد. ”
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تاکید بر اینکه حق باید به موقع به دادرسی برسد، افزود: از سوی دیگر باید در مقابل اسراف و ظلم ایستادگی کنیم چرا که مدیون خانواده های عزیز هستیم. شهدا و ایثارگران و ما باید آنها را عزیز نگه داریم.» در عین حال که وظیفه داریم آبروی خانواده شهدا و ایثارگران را ارج نهیم، وظیفه داریم آنها را تغذیه و پاک نگه داریم، حتی اگر برخی از شهدا نیایند. ما برای عزت نفس و عزت خود در قبال ایشان وظیفه داریم و مدیران شهری نیز موظفند پیگیر این مسائل باشند و به منازل این عزیزان سر بزنند و برای هر یک از این عزیزان برنامه خدماتی داشته باشند.
قاضی زاده هاشمی خاطرنشان کرد: جانبازان را باید به کارآمدی و گشاده رویی شناخت و هر مشکلی که در کشور به وجود می آید باید توسط NGO های پیشکسوت هدایت شود. در جایی که حفظ و دفاع از انقلاب اسلامی اجباری است و مردم نیاز به دفاع از خود دارند، خانواده شهدا و ایثارگران باید در خط مقدم باشند و این به این دلیل است که اکنون پایه ها ایجاد نشده است، لذا شهدا به بسیج مراجعه می کنند. گروه های جهادی که فعالیتشان باید از بنیاد شهید و امور ایثارگران باشد.
گفتنی است، در نشست سراسری مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران، کارگروه های تخصصی همکاری و ارتقای معیشت ایثارگران; امور فرهنگی، آموزشی و پژوهشی؛ مراقبت های بهداشتی؛ توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی و فعالیت های قانونی و بازرسی، میز خدمت و تعامل با جامعه هدف برگزار شد.
انتهای پیام/