روغن جوجوبا چیست؟ فواید استفاده از جوجوبا برای پوست و مو


این روزها روغن های زیبایی بسیار محبوب هستند. روغن های مخصوص صورت، مو، بدن و روغن های چند منظوره را می توانید در گوشه و کنار فروشگاه ها و فروشگاه های اینترنتی پیدا کنید. اما چگونگی درک بهتر خواص روغن های گیاهی و بهترین روغن را انتخاب کنید؟ در حالی که روغن های مفید زیادی در بازار وجود دارد، تنها یک روغن می تواند برای پوست و مو معجزه کند: روغن جوجوبا. در ادامه این مقاله توضیحاتی در مورد این روغن از سایت دکتر فرمو ارائه خواهیم داد.

جوجوبا روغنی همه کاره است. استیسی سیمنتو، متخصص پوست در میامی، فلوریدا می گوید: «این روغن است.

روغن جوجوبا را می توان به عنوان مرطوب کننده، تقویت و روشن کننده مو، پاک کننده آرایشی، پاک کننده صورت، درمان پوست آسیب دیده و کوتیکول های مو، نرم کننده پا و لب ها و التیام آفتاب سوختگی استفاده کرد.

شاید نام این روغن را در برخی از لوازم آرایشی که استفاده می کنید دیده باشید. بسیاری از روغن های جوجوبا نامیده می شوند قهرمان زیبایی تشخیص می دهند. با توجه به این محبوبیت، ما نیز تصمیم داریم در این مقاله اطلاعاتی در مورد خواص، کاربردها و خواص این روغن در اختیار شما قرار دهیم.

عناوین را بررسی کنید

روغن جوجوبا چیست؟

دکتر آلن دورکین، جراح پلاستیک، در مورد خواص روغن جوجوبا معتقد است که روغن جوجوبا مایعی است که از دانه های گیاهی به نام سیموندزیا چیننسیس (گیاه جوجوبا) استخراج می شود. این مایع در واقع نوعی موم است اما به شکل روغن استخراج می شود.

روغن جوجوبا چیست؟

این روغن ماندگاری بالایی دارد و حتی در دمای بسیار بالا هم خراب نمی شود. این روغن معمولا در لوسیون های بدن، مرطوب کننده های صورت، شامپوها و نرم کننده ها استفاده می شود. از شکل خالص این روغن برای درمان مشکلات پوست، مو و ناخن نیز استفاده می شود.

لازم به ذکر است که همه روغن های جوجوبا موجود در بازار ارگانیک نیستند. دکتر دورکین در این باره می گوید:

تفاوت اصلی بین روغن های ارگانیک و معمولی در روش رشد جوجوبا نهفته است. گیاهان ارگانیک با استفاده از روش های پایدار در یک محیط غنی از مواد مغذی رشد می کنند. بنابراین این گیاهان رشد بهتری را تجربه می کنند. گیاهان غیر ارگانیک با استفاده از روش‌های مرسوم، همراه با استفاده از آفت‌کش‌ها، قارچ‌ها و علف‌های هرز و همچنین با استفاده از کودهای مصنوعی و اصلاحات ژنتیکی رشد می‌کنند.

به عبارت دیگر در روش دوم گیاه جوجوبا در محیط های غنی از مواد شیمیایی پرورش داده می شود. در نتیجه روغن های ارگانیک عاری از مواد شیمیایی یا سمی هستند.

فواید روغن جوجوبا برای صورت و بدن چیست؟

دکتر دورکین از طرفداران پر و پا قرص استفاده از روغن جوجوبا برای مراقبت از پوست است و معتقد است که این روغن وزن سبکی دارد اما فواید فوق العاده ای برای صورت و بدن دارد. در حالی که این روغن کمی سبک است، می تواند آبرسانی عمیقی به پوست شما ارائه دهد.

فواید روغن جوجوبا برای صورت و بدن چیست؟

این روغن مواد معدنی، ویتامین ها و مواد مغذی ضروری برای سلامت بدن را تامین می کند. در اینجا به برخی از مهمترین فواید این روغن برای پوست اشاره می کنیم:

مرطوب کننده پوست خشک

روغن جوجوبا درست مانند روغن های طبیعی بدن عمل می کند و در نتیجه مانند یک مرطوب کننده قوی در جهان شناخته شده است. با استفاده از این روغن بدن شما با ماده ای بسیار شبیه به روغن های طبیعی بدن مواجه می شود. در نتیجه بدن شما فریب خورده و به این نتیجه می رسد که چربی کافی تولید کرده است. به این ترتیب بدن می تواند چربی سطح پوست را متعادل کند.

مرطوب کننده پوست خشک

بهتر است بلافاصله پس از پاکسازی پوست از روغن جوجوبا استفاده کنید تا کاملا جذب شود. همچنین می توانید این روغن را با مرطوب کننده مورد علاقه خود مخلوط کنید تا آبرسانی بیشتری را تجربه کنید. برای این کار حتما از یک محصول روغنی یا نرم کننده استفاده کنید. روغن جوجوبا با کرم های مبتنی بر آب خوب نمی شود.

موهای درشت و کوتیکول های پوست را نرم کنید

روغن جوجوبا حاوی مقدار زیادی از آن است اسیدهای چرب که به نرم شدن و تشکیل کوتیکول های زیر پوست کمک می کند. یک قطره از این روغن را روی یک قسمت از بدن بریزید و خوب ماساژ دهید. این می تواند خشکی پوست را از بین ببرد. همچنین می توانید از این روغن برای مرطوب کردن دستان خود استفاده کنید.

مغذی برای درمان خشکی لب

می توانید از روغن جوجوبا به صورت جداگانه یا همراه با رژ لب استفاده کنید. این روغن به دلیل وجود ویتامین ها و مواد معدنی مغذی می تواند خشکی و ترک خوردن لب ها را برطرف کند. روغن جوجوبا به راحتی جذب می شود و چربی اضافی به لب های شما آسیبی نمی رساند. برای درمان ترک خوردگی لب ها بهتر است قبل از خواب از این روغن استفاده کنید.

آفتاب درمانی

ویتامین E یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است که می تواند به کاهش التهاب و تسریع بازسازی سلول های سطح پوست و اندام ها کمک کند. جوجوبا یک درمان عالی برای آفتاب سوختگی است زیرا منبع غنی از ویتامین E است. می توانید مقداری از این روغن را در مناطق آسیب دیده بدن خود بمالید تا التهاب را کاهش داده و پوست را تسکین دهید.

خواص آنتی باکتریال

جوجوبا با کنترل چربی تولید شده توسط پوست می تواند از رشد باکتری ها و آکنه در بدن جلوگیری کند. دکتر دورکین توضیح می دهد:

«روغن جوجوبا حاوی مقدار زیادی ید است به این ترتیب مصرف این روغن می تواند از رشد باکتری ها در سطح پوست و بروز آکنه جلوگیری کند.

به افراد مستعد آکنه توصیه کنید از این روغن در دو وعده غذایی روزانه در مناطق آسیب دیده آکنه استفاده کنند.

درخشندگی پوست را افزایش می دهد

اغلب به دلیل کم آبی باعث تیرگی پوست می شود. روغن جوجوبا با افزایش رطوبت پوست می تواند به افزایش درخشندگی پوست کمک کند. می توانید پنج قطره از این روغن را صبح و عصر بعد از تمیز کردن پوست استفاده کنید. این روغن به سرعت جذب می شود و پس از استفاده از این روغن نیازی به شستشوی مجدد پوست نیست.

درخشندگی پوست را افزایش می دهد

دکتر دورکین در این باره می گوید:

روغن جوجوبا حاوی بسیاری از ویتامین های گروه B است. این روغن می تواند با رادیکال های آزاد موجود در پوست مبارزه کند و آسیب های سلولی را ترمیم کند.

ویتامین E موجود در این روغن همچنین می تواند به سرعت سلول های آسیب دیده را ترمیم کند و به همین دلیل جوجوبا یک انتخاب ایده آل برای جلوگیری از چین و چروک پوست است. مصرف چند قطره از این روغن بعد از پاکسازی پوست و در دو وعده صبح و عصر می تواند به کاهش چین و چروک کمک کند.

پوست های مستعد اگزما را تسکین می دهد

ترکیب ویتامین E و ید به بهبود پوست ملتهب یا آسیب دیده کمک می کند. این ترکیب می تواند آسیب های پوستی ناشی از اگزما را ترمیم کند.

کودوژنیک نیست

بسیاری از مردم در استفاده از روغن جوجوبا تردید دارند زیرا فکر می کنند که می تواند باعث ایجاد جوش شود. نگران نباش! ترکیب این روغن بسیار شبیه به سبوم یا روغن طبیعی تولید شده توسط پوست است. مثل این، مصرف این روغن نمی تواند منافذ را مسدود کند.

آرایش پاک کن

می توانید از روغن جوجوبا به عنوان پاک کننده آرایش استفاده کنید. این یک راه عالی برای خلاص شدن از شر کثیفی و جرم اضافی روی پوست است. این فرآیند بدون از بین بردن چربی طبیعی پوست انجام می شود. تنها کاری که باید انجام دهید این است که روغن را با حرکات دایره ای ملایم روی پوست ماساژ دهید و سپس آن را با یک پارچه گرم و مرطوب خشک کنید.

فواید روغن جوجوبا برای مو چیست؟

دکتر چیمنتو معتقد است زمانی که روغن جوجوبا را با سایر نرم کننده های مو ترکیب می کنید یا از آن به تنهایی استفاده می کنید، موهای شما را در برابر شکستگی، خشکی و شکافته شدن موها مقاوم می کند.

فواید روغن جوجوبا برای مو چیست؟

برخلاف تصور رایج، روغن جوجوبا هیچ تاثیری در جلوگیری از موخوره یا فر شدن ندارد. در اینجا به برخی از مزایای این روغن مو اشاره می کنیم:

مرطوب کننده مو

به لطف اسیدهای چرب و سایر ویتامین ها و مواد مغذی، روغن جوجوبا یک درمان عالی برای موهای خشک است. بهتر است این روغن را روی موهای تازه شسته شده ماساژ دهید و سپس اجازه دهید روغن یک شب روی موهایتان بماند. این به روغن اجازه می دهد تا به عمق مو نفوذ کند و آن را تغذیه کند.

جلوگیری از چند شاخه شدن ساقه مو

روغن جوجوبا می تواند باشد نوک موهای شکسته را ترمیم کنید یا ضرب آنها کمک خواهد کرد. می توانید هفته ای یکبار از این روغن به عنوان ماسک موی شب استفاده کنید. این روغن می تواند تارهای مو را مرطوب کند. می توانید این روغن را به نرم کننده موهایتان اضافه کنید و بگذارید سی دقیقه روی موهایتان بماند. سپس موهای خود را آبکشی کنید.

جلوگیری از چند شاخه شدن ساقه مو

افزایش رشد مو

غلظت بالای ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین B و E می تواند به افزایش رشد و ضخامت مو کمک کند. این روغن حاوی روی و مس است که از عوامل اصلی رشد مو هستند. استفاده از این روغن می تواند با سلامت تارهای مو را افزایش می دهدجلوی افتادن آنها را بگیرید.

آیا مصرف روغن جوجوبا عوارضی دارد؟

خوشبختانه تا به امروز هیچ گزارشی از عوارض جانبی روغن موضعی جوجوبا وجود ندارد. دکتر دورکین در این باره می گوید:

استفاده مستقیم و موضعی روغن جوجوبا روی پوست برای اکثر افراد بی خطر است.

در موارد بسیار نادر، استفاده از این روغن عوارضی مانند تحریک پوست یا واکنش های آلرژیک دارد. برای ایمن بودن، بهتر است قبل از استفاده مستقیم، مقدار کمی از این روغن را در قسمت داخلی ساعد آزمایش کنید. اگر بعد از چند دقیقه هیچ واکنش نامطلوبی مشاهده نکردید، استفاده از روغن بی خطر است.

چگونه از روغن جوجوبا استفاده کنیم؟

هیچ محدودیتی برای استفاده از روغن جوجوبا وجود ندارد. نحوه و تعداد دفعات استفاده از این روغن به شرایط شما و هدف استفاده از این روغن بستگی دارد. با این حال، تحقیقات این را نشان داده است بهترین زمان استفاده از این روغن عصر است. اگر پوست شما خشک است، می توانید یک یا دو بار در روز از این روغن استفاده کنید. اگر پوستتان چرب است، سعی کنید از این روغن یک روز در میان استفاده کنید. همچنین اگر پوست شما چرب است، بهتر است آن را با مرطوب کننده خود مخلوط کنید تا از مصرف زیاد آن جلوگیری کنید.

چگونه از روغن جوجوبا استفاده کنیم؟

روغن جوجوبا به سرعت جذب پوست می شود و هیچ اثر سنگینی بر جای نمی گذارد. بنابراین، اگر از آن به عنوان درمان استفاده می کنید، پس از استفاده از این روغن نیازی به شستشوی پوست خود ندارید. با این حال، اگر از این روغن مانند پاک کننده آرایشی یا از ماسک موی شب استفاده می کنید، بهتر است بعد از استفاده آن را بشویید.

روغن جوجوبا فواید زیادی برای پوست و صورت دارد، اما بهتر است از آن در زیر پودرهای آرایشی استفاده نکنید. این می تواند به سرعت آرایش شما را از بین ببرد. برای این منظور می توانید از پرایمر آرایشی مناسب استفاده کنید. سپس یک یا دو قطره از روغن را با کرم پودر مخلوط کنید تا آرایش شما ظاهری سالم و درخشان داشته باشد.

بهترین روغن جوجوبا برای مو، صورت و بدن چیست؟

در حالی که روغن خالص جوجوبا مطمئناً بهترین عملکرد را دارد، هزاران ماده آرایشی در سراسر جهان وجود دارد که به روغن جوجوبا متکی هستند. برخی از این محصولات عبارتند از:

  • روغن جوجوبا ارگانیک
  • روغن بیولوژیکی چند منظوره
  • جوهر یک کویر
  • روغن مغذی کامل صورت
  • روغن مرطوب کننده صورت
  • روغن درمانی صورت
  • سرم مو روغن جوجوبا
  • سرم مو مرطوب کننده
  • کرم بدن با شکوفه گیلاس و روغن جوجوبا
  • لوسیون بدن برای تغذیه پوست

توجه: این یک توصیه پزشکی یا دارویی نیست!

4.6 / 5 – (25 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید